Læs om vores forskellige topmadrasser

Topmadrassen er et vigtigt element i din seng og topmadrassen skal være med til at give en endnu bedre liggekomfort i sengen og samtidig beskytte den underliggende madras. Topmadrasser fås i to forskellige typer materiale nemlig latex eller skum, dog finders der forskellige typer af latex og skum. 

Topmadrassen har oftest en neutral fasthed, så den kan bruges på alle senge og man samtidig får den nødvendige støtte. Dette lag skal ses som et beskyttende komfortlag ovenpå boxmadrassen, springmadrassen eller skummadrassen. Dog anbefaler vi at du også anvender en rullemadras, så din topmadras også bliver beskyttet.

Skum topmadrasser
Til polstrerindustrien anvendes primært skumtyper med åbne celler, således at materialet kan "ånde". Dette gælder både normalt skum og memoryskum.

Koldskum
Koldskum kaldes meget populært for støtteskum og er en skumtype med højere elastiske egenskaber end almindeligt polyetherskum. Det er derfor et godt valg, hvis du leder efter en topmadras, der er utrolig elastisk.


Polyetherskum
Polyetherskum er en særlig variant af polyurethanskum, og er kendetegnet ved en høj rivstyrke og sin modstandsdygtighed overfor fugt, hvilket gør skumtypen særdeles holdbar.


Viskoelastisk/ Celsius skum (Memoryskum)
Viskoelastisk skum har egenskaber, der gør, at den reagerer på temperatur og materialet vil forme sig efter kroppen og derved yde en bedre støtte.


Waterlilly - Helseskum
Det består af en særlig struktur af tusindvis af celler, som giver luften mulighed for frit at bevæge sig gennem madrassen, så der ikke dannes varme eller fugtighed på overfladen.


Latex topmadrasser
Til polstrerindustrien anvendes primært Latextyper med åbne celler, således at materialet kan "ånde". Blandingsforholdet i latex afgør ofte hårdheden på kernen.


Bagt latex
En bagt latex er lavet i en ovn, hvor man varmer produktet op udefra og ind, hvilket giver en faster yderkant på produktet.


Pulseret latex
Pulseret latex er lavet i en mikroovn, hvor man varmer produktet indefra og ud, hvilke giver en blødere yderkant og kerne.


​​​​​​​Talalay Latex
Talalay naturlatex er et af de mest åndbare, støttende og bløde materialer i verden. En stor del af fremstillingen foregår ved håndkraft, og fra start til slut er der hele ni trin, nemlig at finde det rette blandingsforhold, skabe vakuum, fryse gummien, gøre den solid, vulkanisere gummien, vaske og tørre den, eftervulkanisere og finde den rette form.

Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du har spørgsmål
Mandag til torsdag 10-16 • Fredag 10-15:30 • Telefon: 77 34 21 10

Powered by FocalScope